Gå till innehåll

Skip’z i studion

Inför tävlingen Höstens melodier behövdes en studio inspelning av vårt tävlingsbidrag, den första gången gjordes inspelningen i en skola. men det bidraget "San Augustin" skriven Av Keit Almgren, Å Dalgren och Martin Klaman, jag fick tillstånd att skriva om texten. Men den gick inte till final den gången. men den gavs ut på CD med titeln Dansband från Music by mail. Vi spelade in en låt till! "Zigenarflickan av Keit Almgren som gavs ut på Kassett band. Lars Olof Sjunger

från Music by mail. ett blandalbum med flera olika kända band.

Den Andra gången spelade vi in i en studio i ett garage i Nyköping, utan ljud dämpande vägar. Ljud kvalitén blev inte den bästa. Det var första gången som jag mixade en låt vid ett stort mixerbord, min egen låt" Åh att få kramas"! Jag sjunger och spelar gitarr så klart, jag spelade även timbals på den inspelningen. Vi kom på 9 plats av 24 band

Den andra gången var det Rolf Söderlinds låt "Jag kommer hem".Rolf sjunger Men den här gången i en mycket bättre studio. Stefan Lidström var givetvis med. Vi kom då på 12 plats av 21 band.

Båda våra låtar finns på Spotify / skipz "Oh att få kramas"(felstavat) original heter låten, Åh att få kramas. Och vi heter fortfarande Skip'z med den stavningen och inget annat. och "Skipz orkester" Vet jag inte vika dom är. Men så har någon skrivit in oss så på Spotify/ Låten heter "Jag kommer hem" På albumet ovan finns flera kända band, såsom Skip'z och Vikingarna för att nämna några. Vår låt "San Augustin"