Gå till innehåll

Therése Schiblers historia

Therése är uppväxt i Hallunda och Alby i norra Botkyrka

Nu ska det sjungas och spelas in.

Redan som barn började Therése att intressera sig för musik, hon sjöng ofta.

Therése började med att spela Fotboll och var ganska duktig, sedan kom intresset för simning som hon fortsatte med upp i tonåren. med tävlingar. så var det dags för gymnasiet.

Therése tog studenten och fick efter det sitt första jobb.

Var det karioke någon stans så var hon alltid framme, hon tycktes kunna alla låtar. Vi i bandet försökte få Therése att sjunga med bandet, vi repade och på ett jobb var hon med på en privat fest, vi hade vikarie på keyboard den gången, allt fungerade perfekt med för oss nya låtar, blev bandet bättre.

Så kom intresset för Gospel! Therése började sjunga i Stockholm East gospel Quir och snart var hon en av lead sångerskorna. Therése fortsatte till Immanuelkören i Stockholm ett tag. Therése arbetade sig upp i yrkes karriären och fick på så sätt en hel del erfarenhet. Therése träffade en fantastisk man och Gifte sig. fick två barn. Under den här tiden började Therése att plugga juridik, fick en praktikant plats på ett Advokatkontor där hon bland annat var med om att skriva en bok om Data juridik. Flyttade från lägenhet på Kungsholmen till en villa i utkanten av Stockholm och hittade där en ny Gospelkör Sounding Joy. Några konserter finns inspelade från alla körer som Therése varit med i. Nu arbetar Therése som Bolagsjurist åt ett stort Svenskt Företag. Och är tränare för Mälarhöjdens tjej fotbollslag Nybörjarna.

Tränar själv boxning

Kariären fortsätter.

Thre´se Schibler